Termeni de utilizare:
In acest moment navigati online pe site-ul MARVO ACTIV SRL. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.


Informatii cu privire la editor :
SC Marvo Activ SRL este o societate comerciala romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/358/2011, Atribut fiscal: RO 28228956, reprezentant exclusiv in Romania GECO Sportswear Germania. Director General MARVO ACTIV SRL: Dl. Marturiseanu Ovidiu Daniel.


Copyright
Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal de catre GECO Sportswear si partenerii sai. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul proprietarului.

Imaginile de pe site sunt proprietatea GECO Sportswear si/sau a partenerilor sai si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul proprietarului.

Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca:

  • sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale
  • nu sunt modificate
  • orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul MARVO ACTIV SRL si partenerii sai;
  • Documentele aditionale in format pdf pot fi descarcate doar de catre utilizatorii inregistrati.


Raspundere legala
Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. MARVO ACTIV SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii.

Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.

MARVO ACTIV SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana si sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii defaimatoare ori informatii aflate in contradictie cu legile in vigoare.


Link-uri
MARVO ACTIV SRL nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor prezente pe site-ul www.geco-sportswear.aii.ro, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singur responsabil de utilizarea link-urilor gasite pe site-ul www.geco-sportswear.aii.ro


E-mail
Orice mesaj trimis catre www.geco-sportswear.aii.ro prin Internet poate fi interceptat in retea. Pana nu ajunge la noi, nu va putem garanta confidentialitatea mesajului.

MARVO ACTIV SRL prin site-ul www.geco-sportswear.aii.ro respecta confidentialitatea datelor oferite de dvs. Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale.

MARVO ACTIV SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Informatii cu caracter personal sunt: numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, sex, varsta, cat si orice informatie furnizata de dvs . care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.Copyright © 2011 MARVO ACTIV. Powered by PROMSYS              trafic.aii.ro
GECO Sportswear Romania