Cum cumpar?

   Exista doua posibilitati de achizitionare a produselor noastre, fie prin:
- comanda on-line
Comanda dumneavoastra va fi onorata dupa ce veti parcurge urmatoarele etapele prezentate mai jos::
etapa 1
Pentru a comanda produse prin intermediul site-ului nostru, este suficient sa faceti click pe butonul , pozitionat in dreapta fiecarei imagini.
etapa 2
Produsul ales spre cumparare este adaugat in cos de cumparaturi, prezentat sub forma de tabela in care sunt afisate datele de pana acum: nr. bucati, denumire produs, culoare prosus, marime produs, pret unitar, pret total. Daca doriti sa comandati si alte produse , este suficient sa apasati butonul Inapoi la cumparaturi . Aici, faceti click pe produsul dorit si veti obtine detaliile despre produsul solicitat. Daca va-ti hotarat sa achizitionati si acest produs, repetati procedura de mai sus (etapa 1).
etapa 3
In cazul in care va razganditi in ceea ce priveste achizitionarea unui produs deja existent in cosul de cumparaturi, puteti modifica in rubrica nr. buc.. Astfel, daca doriti sa mai adaugati produse de acelasi fel scrieti nr. total de bucati in acesta rubrica, apoi apasati butonul Modifica. Exista si situatia in care nu mai vreti acel produs. Nimic mai simplu: scrieti 0 la rubrica respectiva, apoi apasati Modifica.
etapa 4

Odata finalizate cumparaturile, faceti click pe optiunea mergi la casa unde se va completa formularul cu date despre dumneavoastra ( va rugam completati informatii reale pentru a putea finaliza comanda si a putea primi produsele dorite ). La apasarea butonului Trimite! comanda este incheiata si expediata.

Nu uitati sa verificati cosul de cumparaturi!

- comanda telefonica
   Puteti comanda sau verifica statutul comenzii, la numarul de telefon: 0744.393.056
   Valoarea minima a comenzii este de 200 Lei.Produsele a caror stare este marcata cu "la comanda" sunt disponibile in depozitul GECO Germania si pot fi furnizate in termen max 15 zile din momentul efectuatii comenzii ferme. Comanda ferma presupune achitarea in avans a comenzii.


Cum platesc?

  Plata se poate face prin urmatoarele metode:
1. Cont bancar sau, ramburs , in momentul livrarii.
Exemplu: la alegerea livrarii cu o firma de curierat se achita suma reprezentant produsele comandate, inclusiv costurile de transport la destinatar si ramburs.


Cum primesc?

  Livrarea se va face prin Posta sau prin curierat rapid (Fun Curier). Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii, acest aspect stabilindu-se prin e-mail sau telefonic. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru Galati livrarea este gratuita.
Important!
Pentru comenzile ce depasesc 800 RON, livrarea este gratuita .Cosul de cumparaturi
Cosul nu contine articole
Cele mai vandute
PARTENERI
Copyright © 2011 MARVO ACTIV. Powered by PROMSYS              trafic.aii.ro
GECO Sportswear Romania